924 11 877
Tempeveien 23, 7031 Trondheim

Bygge tilbygg

Har du planer om påbygg eller tilbygg til din enebolig eller tomannsbolig? Som totalentreprenør tar vi oss av hele jobben fra A-Å.

Tenker du å bygge ut boligen din? Vi i Bygg Design Trondheim kan hjelpe deg med det! Ønsker du påbygg eller tilbygg på din enebolig og tomannsbolig, kan vi utføre jobben i sin helhet. I tillegg kan vi også bistå med valg av arkitekt og prosjektering før oppstart.

Har du behov for mindre snekkerjobber som terrasse, inngangsparti, karnapper eller andre typer fasadeendringer, vi utfører alle typer snekker tjenester.

Her er noe av det vi har bred erfaring med:

 • Gravearbeid
 • Betongarbeid som grunnmur, ringmur, såle
 • Snekker-/ tømrerarbeid
 • Malerarbeid
 • Elektrikerarbeid
 • Rørleggerarbeid
 • Ventilasjonsarbeid
 • Taktekker ved flate tak

Vi utfører betongarbeid til hus, tilbygg og garasjer, vi tilbyr støp av plate, grunnmur, vegger, garasjer, støttemur, trapper og tynnavretting. Vi tar oppdrag i Trondheim og omegn.

Ta kontakt med oss for snekkerarbeid i Trondheim!

 

 

Skap Plass og Livskvalitet med Våre Tilbyggstjenester hos Byggdesign

Ønsker du å utvide hjemmet ditt og skape mer plass for din voksende familie? Da er Bygg Design Trondheim ASditt ideelle valg for profesjonelle og skreddersydde tilbygg! Vårt erfarne team av arkitekter og håndverkere jobber tett med deg for å realisere dine tilbygg drømmer og øke både funksjonalitet og livskvalitet.

Våre Tilbyggs tjenester i Fokus:

 1. Skreddersydde Design: Vi skaper unike tilbygg som passer perfekt til din nåværende bolig. Våre design tar hensyn til din personlige smak, behov og den eksisterende arkitekturen.
 2. Høykvalitets Materialer: Hos Byggdesign kompromitterer vi ikke når det gjelder kvalitet. Vi bruker bare materialer av topp kvalitet for å sikre et holdbart og solid tilbygg som varer i mange år fremover.
 3. Effektiv Prosjektledelse: Vår dedikerte prosjektledelse sikrer at arbeidet blir utført til avtalt tid og budsjett. Vi vet hvor verdifull din tid er, og vi jobber effektivt for å minimere forstyrrelser.
 4. Bærekraftige Løsninger: Vi fokuserer på bærekraftige og energi effektive design alternativer, som ikke bare er bra for miljøet, men også kan redusere driftskostnadene på lang sikt.

Hvorfor Velge Bygg Design Trondheim AS?

 • Erfaring og Ekspertise: Med årevis av erfaring i bransjen, har Bygg Design Trondheim AS en dokumentert suksesshistorie når det gjelder å levere kvalitets tilbygg.
 • Kunde tilfredshet: Vårt fokus er på kunde tilfredshet. Vi streber etter å overgå forventningene dine og levere et tilbygg du vil være stolt av.
 • Gratis Konsultasjon: Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon, og la oss starte reisen mot et romsligere og mer funksjonelt hjem.

Velg Bygg Design Trondheim AS for Ditt Neste Tilbygg – Skap Plass, Skap Livskvalitet!

Kontaktperson