924 11 877
Tempeveien 23, 7031 Trondheim

Bygge ny bolig

Er du på jakt etter en helt ny bolig? Vi bygger nye eneboliger, eneboliger i kjede, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter i ulike stilarter.

Ønsker du å få tegnet ditt drømmehus? Da bør du ta kontakt med oss! Vi i Bygg Design Trondheim samarbeider tett med et knippe arkitekter som kan hjelpe deg med å realisere drømmen.

Du har ingen grunn til å nøye deg med et hus fra en katalog når du kan få tegnet din bolig akkurat slik du ser for deg. Vi fokuserer på kunnskap, kvalitet og detaljer.

Hvis du tenker på å bygge et nytt hus i Trondheim er det bare å ta kontakt med oss i Bygg Design Trondheim.

Det er en stor fordel å ha en erfaren byggmester til å hjelpe deg gjennom hele byggeprosessen.

Vi utfører betongarbeid til hus, tilbygg og garasjer, vi tilbyr støp av plate, grunnmur, vegger, garasjer, støttemur, trapper og tynn avretting. Vi tar oppdrag i Trondheim og omegn.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om dine byggeplaner.

 

 

Bygg Ditt Drømmehjem med Bygg Design Trondheim AS – Eksperter i Nybygg

Ønsker du å realisere drømmen om et skreddersydd hjem? Da er Bygg Design Trondheim AS ditt ideelle valg for bygging av nye hus. Vårt erfarne team av arkitekter, ingeniører og håndverkere er klare til å gjøre din visjon til virkelighet.

Våre Tjenester innen Nybygg:

  1. Skreddersydde Design: Vi jobber tett med deg for å skape et unikt og funksjonelt hjem som reflekterer din livsstil og personlige smak. Hvert design er tilpasset dine ønsker og behov.
  2. Kvalitet i Fokus: Bygg Design Trondheim AS kompromitterer ikke når det gjelder kvalitet. Vi bruker kun materialer av høyeste standard for å sikre et solid og varig hjem.
  3. Energi- og Miljøvennlige Løsninger: Vi integrerer bærekraftige og energi effektive design prinsipper for å gi deg et hjem som ikke bare er vakkert, men også bærekraftig og kostnadseffektivt i drift.
  4. Prosjektledelse: Vår dedikerte prosjektledelse sikrer at byggeprosessen går smidig, effektivt og i henhold til planen. Vi tar styringen, slik at du kan fokusere på å se ditt nye hjem ta form.

Hvorfor Velge Byggdesign for Ditt Nybygg:

  • Erfaring og Ekspertise: Med årevis av erfaring har Byggdesign en solid historie med å levere kvalitets hjem.
  • Kunde tilfredshet: Vi prioriterer kunde tilfredshet. Vårt mål er å overgå forventningene dine og levere et hjem du vil elske.
  • Gratis Konsultasjon: Kontakt oss for en gratis konsultasjon, og la oss sammen starte reisen mot ditt drømme hjem.

Velg Bygg Design Trondheim AS – Skap Ditt Drømme hjem fra Grunnen av!

Kontaktperson