Eiendom

Har du en eiendom i Trondheim og omegn som du ønsker å selge eller utvikle?

Ønsker du å selge tomt, hus med hage, bygård, leilighet eller en annen eiendom som ligger i Trondheim og omegn? Da bør du ta kontakt med oss!

Vi i Bygg Design Trondheim vil gjerne komme for en uforpliktende samtale slik at vi kan drøfte mulighetene for begge parter. Vi garanterer deg en trygg og god salgsprosess.

Vi gir deg 6 trygge grunner til at du kan selge til oss:

  1. Vi gir deg markedspris for din eiendom eller tomt.
  2. Du trenger ikke å stresse eller slite med visninger.
  3. Du trenger ikke å tenke på kostandene med salgsprosessen. Vi dekker alle kostnader.
  4. Det er helt opp til deg når vi skal overta din eiendom eller tomt. Det vil komme til nytte i flere tilfeller for deg som selger.
  5. Er du på jakt etter ny bolig kan vi bistå med rådgivning, planlegging og oppussing. Det kan hende vi har en tomt som kan være av interesse for deg.
  6. Skal du bygge ny bolig, kan vi bistå fra planleggingsstadiet sammen med våre dyktige arkitekter for å bygge ditt drømmehus.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om dine salgsplaner. 

 

Ønsker du å realisere drømmen om ditt eget hjem i vakre Trondheim? Da har du kommet til rett sted! Hos Bygg Design Trondheim AS tilbyr vi et bredt utvalg av boligtomter, skreddersydd for å imøtekomme dine unike behov og ønsker.

Hvorfor velge boligtomter fra Bygg Design Trondheim AS?

1. Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet: Våre boligtomter er nøye utvalgt for å tilby den optimale blandingen av naturskjønnhet, tilgjengelighet og nærhet til essensielle fasiliteter. Fra sjarmerende nabolag til tomter med enestående utsikt – vi har det perfekte stedet for din fremtidige bolig.

2. Varierte tomtestørrelser: Vi forstår at én størrelse ikke passer alle. Derfor tilbyr vi et mangfold av tomtestørrelser slik at du kan velge en tomt som passer for din livsstil og fremtidige planer. Fra kompakte tomter for den minimalistiske til store tomter for de som ønsker romslig plass – Bygg Design Trondheim AS har det du trenger.

3. Bærekraftig utvikling: Vi er forpliktet til å bevare naturen og skape bærekraftige boligområder. Våre boligtomter er designet med miljøvennlighet i tankene, slik at du kan nyte en grønn livsstil samtidig som du investerer i din fremtidige eiendom.

Ditt drømmehjem starter her. Kontakt oss i dag!

Enten du er en førstegangskjøper, en familie som vokser, eller en erfaren eiendomsinvestor, har Bygg Design Trondheim AS den ideelle boligtomten for deg. Utforsk vårt utvalg online, eller ta kontakt med vårt dedikerte team for personlig assistanse. Vi er her for å gjøre din boligdrøm til virkelighet!

Opplev gleden av å eie ditt eget hjem i Trondheim med Bygg Design Trondheim AS. Velkommen hjem!

 

Kontaktperson