924 11 877
Tempeveien 23, 7031 Trondheim

Arkitektur og planlegging

Vi starter med en befaring og samtale med en erfaren byggmester og arkitekt. Ta kontakt i dag for å avtale en befaring.

Har du utbyggingsplaner? Da bør du ta kontakt med oss før du setter i gang. Mange boligeiere som tenker å bygge ut forsøker ofte å bryne seg på tegningsgrunnlag og byggesøknad på egenhånd.

Det fører som regel til en haug med ekstraarbeid. Byggesakskontoret er opptatt av detaljer, og ofte får man papirene i retur med mangler og feil.

I de aller fleste tilfeller av boligutbygging trenger man en ansvarlig søker med god kompetanse på feltet.

Det har vi i Bygg Design Trondheim, og med vår hjelp kan du spare deg masse tid og frustrasjon.

Vi kan koordinere byggeprosessen fra a til å. Bygg Design Trondheim leverer nødvendig tegningsgrunnlag, utarbeider byggesøknader, nødvendig prosjektering, henter inn anbud fra leverandører og stiller ansvarsrett.

Vi er opptatt av å representere deg som kunde på en god måte og ønsker å ivareta dine økonomiske interesserer. Og ikke minst; vi sørger for at arbeidet blir gjennomført med høy faglig kvalitet.

Så, hvordan foregår det? Prosessen starter med en befaring og samtale med en erfaren byggmester og arkitekt. Her går vi gjennom dine planer og behov for å utvikle boligen. Etter befaringen får du et fastpris-tilbud for å utarbeide et arkitektonisk konsept, nødvendige tegninger for å tilfredsstille kommunens krav til byggesøknad og utarbeide selve byggesøknaden.

Tilbudet er tredelt. Du velger helt selv om du ønsker å benytte deg av hele – eller deler – av tilbudet.

Ta kontakt med oss i dag for å avtale en befaring!