Nyoppført Atriumshus med delikat standard

Dette er en helt nyoppført bolig i rå stil. Dette er for deg som vil ha noe som skiller seg ut fra mengden. Huset er særdeles gjennomført, med marmorfliser, designbelysning fra Nordesign, kjøkken/bad og garderober levert av Drømmekjøkkenet – her kan du menge deg av moderne design og gode kvaliteter.

Med det stramme og stilrene førsteinntrykket, får du umiddelbart et eksklusiv førsteinntrykk av boligen. Dette vil følge deg mens du entrer boligen via det overbygde og belyste inngangspartiet. Når du kommer inn i gangen vil du bli møtt med et rent og klassisk gulv av marmorfliser, malte overflater og listefrie overganger.

1.etg. har 3 soverom, ett delikat og lekkert bad/vaskerom og romslig gang.

Den stilrene trappen fører deg opp til 2 etg. hvor du møter et moderne kjøkken fra Drømmekjøkken, samt et stort og luftig areal på hele 74 kvm.

I denne etasjen har du også hovedsoverommet, med en suite bad og egen walk in garderobe!

Dette er en bolig som må oppleves!

Beliggenhet

Eiendommen har en rolig og sentrumsnær beliggenhet på Dalen. Store deler av Innherredsveien er nå blitt miljøgate, noe som gjør området svært tilgjenglig med sykkel.

Området har kort vei til det meste av servicefasiliteter, med bla. Sirkus Shopping i umiddelbar nærhet. Kort vei til Ladesletta med kjøpesenter og handelsparker, og ca. 20 min. gange til Solsiden hvor du finner alt av butikker, restauranter og uteliv.

Lilleby ligger i gangavstand, med bla. Michelin restauranten Credo, Jossa mat og drikke samt søndagsåpen dagligvare.

Rekreasjonsområder langs Ladestien, Festningsparken og Lademoenparken.

Som kollektivtilbud ligger bussholdeplassen like i nærheten med hyppige avganger nordover og inn mot sentrum, både rutebuss og Flybuss.

Adkomst

Følg Innherredsveien fra Sirkus Shopping, og sving ned til høyre mot Dronning Mauds minne. Ta deretter til venstre (Thoning Owesens gate) Ta inn 2.venstre, du er da i Konsul Lorchs gate. Huset kommer som hus nr. 3 på venstre side.

ByggDesign AS

Kontakt en av våre selgere direkte eller bli kontaktet angående dette produktet.