Utbygging av Vollmarka

Spread the love
Bygg Design som utbygger var involvert i alle ledd da de satt opp tre nye rekkehus på Vollmarka. Daglig leder Tom Kaspersen hadde en finger med i spillet både med oppkjøp av tomt, markedsføringen, salg og oppføringen av rekkehusene på Melhus.Utbyggingen av Vollmarka startet da Bygg Design gikk til innkjøp av tomt. Melhus kommune solgte tomten til Bygg Design i løpet av sommeren 2014 og etter at tomten var kjøpt begynte arbeidet med hva som skulle bygges og for hvem man skulle bygge. Eller Tom hadde nok noe i tankene før tomten ble kjøp. Beslutningen ble i alle fall å bygge noe for de som er i etableringsfasen, og valget falt på tre rekkehus med tre enheter i hver. Plantegningene viser romslige enheter, med tre soverom, bad og bod i første etasje. Og i andre etasje er det en stor åpen stue- og kjøkkenløsning.

Plantegning vollmarka

Mølle

Førstemann til mølla

For å selge enhetene allierte Bygg Design seg med Heimdal eiendomsmegling avdeling Melhus. Enhetene ble priset med fastpris og derfor var det førstemann til mølla prinsippet som gjaldt. Og dette ble kommunisert i både prospektet og de forskjellige annonsekanalene. Dette gjorde at Tom Kaspersen så sitt snitt til å gjøre en kreativ vri på dette. Han satte rett og slett opp en vindmølle på tomten for å skape blest rundt prosjektet. Og det fungerte. Trønderbladet plukket opp stuntet og skrev en sak på både mølla og utbyggingsprosjektet i vollmarka. I tillegg til mølla ble det laget en egen side for Vollmarka-prosjektet på Bygg Designs egen hjemmeside. Designen av siden ble gjort av det Trondheimsbaserte designbyrået Uredd, og dette designet ble brukt som mal for prospektet og for resten av annonseringen.

Salg og byggestart

Anonnse for vollmarkaSalget gikk unna som bare det, allerede før første visning var det solgt fire enheter.
De fleste som kjøpte er unge familier, dette mye fordi enhetene ble solgt i forskjellige pakkeløsninger hvor kjøper selv kunne velge bort flere av ferdigløsningene og heller sette inn egne løsninger selv ved egeninnsats. Dette gjorde at enhetene kostet mellom 2,3 millioner og 2,6 millioner alt etter hvor mye arbeid du ville gjøre selv. Denne fleksible modellen gjorde at alle enhetene ble solgt i løpet av en uke.
Byggestart for Vollmarka er oktober 2014 og ferdigstillelse skjer i løpet av mai 2015.